Telefonnummer: 0771-40 70 60
E-post: info@lastexperten.se

Du är alltid välkommen att höra av dig.

Köpa båttrailer

Smidig och mycket prisvärd båttrailer

Köpa Båttrailer

Man pratar ofta om både båttrailers, båtsläpvagnar och båtvagnar. I den här köpguiden kommer vi att guida dig rätt i ditt val när du ska köpa båttrailer. Vi går även igenom skillnader mellan olika modeller och vad du bör tänka på innan du bestämmer modell när du ska köpa båttrailer.
Vår styrka är just att vi vill ge alla möjlighet att utifrån ett mycket brett sortiment få välja den båttrailer som passar bäst för just den båt och det ändamål man ska använda sin båttrailer till.

Köpa båttrailer – rekommenderad storlek

Då du ska välja rätt storlek på din båttrailer har du självfallet storleken på din båt att utgå ifrån. Vi har ett sortiment av båttrailers som sträcker sig från de minsta modellerna av båttrailer till stora modeller båttrailer som sträcker sig upp till över åtta meter. I vår nätbutik är alla båttrailers måttsatta med vilken storlek på båt som respektive båttrailer passar till. Är du det minsta tveksam vilken storlek på båttrailer du bör välja är du givetvis välkommen att kontakta vår kundservice.

Vi har även båttrailers som är tillverkade för specifika typer av båtar. Ett exempel är båttrailers anpassade för att passa perfekt för en jetski/vattenskoter.

Köpa båttrailer – viktigt att tänka på

Att hitta rätt båttrailer är egentligen inte så svårt, men några faktorer som du inte får missa är att totalvikten för båttrailern räcker för din båt, att du har rätt körkortsklass för att framföra den båttrailer du köper, att storleken på båttrailern passar din båt (kontrollera både inre längd och bredd på båttrailern).

Vissa modeller båttrailer kan fås med olika däckstorlekar där de båttrailer som har större däckdimensioner är anpassade för större vägar medans de båttrailer som ha mindre däck endast är anpassade för kortare transporter.

Båtvagn istället för båttrailer?

Vi har även en köpguide för val av rätt båtvagn. En båtvagn är inte det samma som en båttrailer och vi rekommenderar därför att du även läser igenom köpguiden för båtvagnar för att vara säker på om det är en båttrailer eller en båtvagn som du ska välja. Klicka för att komma vidare till köpguiden för båtvagnar.

Båttrailer test (båttrailer bäst i test)

Eftersom detta är en köpguide som ska guida dig rätt i ditt val av rätt båttrailer är tester av båttrailers något som många av våra kunder frågar efter. Vilken båttrailer är bäst i test är därför en vanlig fråga. Vi tycker inte att det finns någon dokumenterad oberoende test som redovisar en bra jämförelse. Dock har vi ett noga utvalt sortiment som har levererar ett mycket stort antal båttrailers till nöjda kunder runt om i Sverige.

Hyra båttrailer

Det är ofta svårt att hitta en båttrailer att hyra i rätt storlek för att passa just din båt. Vi har ett noga sammanställt sortiment av båttrailer och vi bevakar ständigt våra konkurrenter för att du som kund ska känna dig trygg i att du gör det bästa köpet av båttrailer hos oss. Istället för att då och då rea ut våra båttrailers erbjuder vi istället oftast marknadens lägsta priser för båttrailers under hela säsongen. Hos oss kan man alltså säga att det alltid är båttrailer rea!

Kontakta vår kundservice om du skulle känna dig osäker på vilka tillbehör som passar just din båttrailer.

Båttrailer – Ett urval av vårt sortiment

Båttrailer Tiki BT3500BP Båttrailer Tiki BT2700BP
Båttrailer Tiki BT1300BP Båttrailer Respo Rob
Båttrailer Respo Mark Båttrailer Respo Kyle